Copyright 2019 - Custom text here
Pauwel Berghman

Dierenartsenpraktijk Berghman

De Dierenartsenpraktijk “Berghman” is een vennootschap waarin twee dierenartsen aan het werk zijn. De dierenartsen Pauwel en Ellie waarborgen de beste zorgen voor uw huisdier.

Dierenarts Pauwel Berghman

Dierenarts Pauwel Berghman studeerde in 2004 met onderscheiding af als dierenarts 'kleine huisdieren en bijzondere diersoorten' aan de universiteit Gent. Hij ging aan de slag als lesgever voor toekomstige dierenverzorgers in de gemeentelijke tuinbouwschool te Merchtem en startte de dierenartspraktijk in de Nieuwstraat te Opwijk. Door gedrevenheid en bereikbaarheid groeide de praktijk gedurende de jaren uit naar een dierenartsenpraktijk. Hierdoor kan er een grotere permanentie worden geboden, kan betere apparatuur worden aangekocht en wordt ervaring, kennis en inzicht vermenigvuldigd met elkaar. Pauwel bleef zich door de jaren heen bijscholen om steeds de nieuwste kennis te verkrijgen. Medische beeldvorming, chirurgie en praktijkmanagment vormen zijn grootste interesses. Een langdurige extra opleiding echografie creëerde de mogelijkheid echografie in de dagdagelijkse praktijk te gebruiken.  

 

Dierenarts Ellie De Grauwe

Dierenarts Ellie De Grauwe studeerde in 2008 af als dierenarts “kleine huisdieren en bijzondere soorten” aan de universiteit Gent. Gezelschapsdieren waren van jongs af aan haar passie. Dierenarts Ellie De Grauwe is sinds 2013 een onmisbare schakel in de praktijk. Ellie werkt naast de praktijk ook als contractdierenarts van de poezenboot. Ze is door haar ervaring op de poezenboot  dé kattenspecialist bij uitstek. Naast haar jarenlange ervaring met katten, volgde Ellie nog bijscholingen die haar specialisatie in kleine huisdieren verhoogden. Vooral tweedelijns diergeneeskunde werd haar voornaamste interesse. Ze volgde al meerdere bijscholingen om bloedonderzoeken beter te doorgronden. Ze is thuis in microscopie en volgde een uitgebreide bijscholing in cytologie (celleer). Voor Ellie is een juiste diagnose belangrijk, omdat dit kan zorgen voor een gerichtere therapie. Daarnaast is ze één van de beste dierenartsen als het aankomt op de hospitalisatie van zieke huisdieren. 

 

 

 

f t g m