Loading....

Wie zijn wij?

Ons Team

Dierenarts Pauwel Berghman

Dierenarts Pauwel Berghman studeerde in 2004 met onderscheiding af als dierenarts 'kleine huisdieren en bijzondere diersoorten' aan de universiteit Gent en startte de kleine huisdierpraktijk te Opwijk. Medische beeldvorming, orthopedie, chirurgie en praktijk management vormen zijn grootste interesses. Daarnaast raakte hij ook ernstig besmet met het dierenwelzijnsvirus.

Dierenarts Ellie De Grauwe

Dierenarts Ellie De Grauwe ondersteunt de praktijk op administratieve manier en zorgt voor de hospitalisatiepatienten.

Jolan Devriendt

Dierenarts Jolan Devriendt

Jolan loopt sinds 2019 mee in de praktijk en kent een exponentiele groei in kennis en kunde. Na het behalen van zijn diploma diergeneeskunde in 2021 startte hij dan ook onmiddellijk in onze praktijk. Jolan legt zich voornamlijk toe op algemene eerstelijns diergeneeskunde van hond en kat. Hij heeft een bijzondere interesse in medische beeldvorming en inwendige ziekten.

Elien Helpers aan desk

Dierenartsassistente Elien Helpers

Elien zorgt voor een warm onthaal voor u en uw huisdier. Ze stelt uw viervoeter gerust en uzelf ook moest dat nodig zijn. U komt ze vast tegen aan de telefoon waarna ze voor uw dier een afspraak kan maken. Ze zorgt dat alle details zorgvuldig in de cloud worden opgeslagen, de medicatie onuitgeput raakt en dat iedereen en alles vlot werkt. Elien Helpers heeft en diploma dieetkunden en dierenarstassistente. Momenteel schoolt ze zich bij tot hondengedragsdeskundige.

Dierenarts Kathelijn Vermote

Dierenarts Kathelijn Vermote studeerde in 1999 af als dierenarts aan de universiteit diergeneeskunde Gent. In 2004 begon ze als assistent weke delen chirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de besten in Europa. Als freelancer begon ze zich naast weke delenchirurgie steeds meer toe te spitsen op orthopedie en neurochirurgie.

Back To Top